19 Şubat 2011 Cumartesi

Oi Arte'nin Özel Konuğu Fulya Sezen


 Oi Arte'nin Özel Konuğu Fulya Sezen

  




































Bazı insanlar çevrelerine ışık saçarlar...
Bulundukları ortamda bahar havası estirirler...
Küçük bir kasaba düşünün mesela. Bir iki katlı evler.Çimler, ağaçlar. Pencere pervazında  fesleğenler, sakız sardunyaları. Mis gibi kokan dantelli perdeler. İçeride pişen börekler. O telaş hali. Çay kokusu. Doğal bir senfoni gibi gülen neşeli sesler... Anlatmakla bitmeyen gelişmeler... Hayaller. Anlar...Gerçekler. O gelmiştir çünkü. Ve dakikalar saatler anlamadan su gibi akıp geçerler.
  
Bugün işte böyle bir gündü.
Panora Oi Arte'nin kalbi
kıpır kıpır bekliyordu özel misafirini.
Fulya Sezen'i.




Tanımayanlara bir rehber olsun:
O kusursuz bir insan.
Genç, dinamik.
Akıllı, yetenekli. Zeki, zarif ve sevecen.
Başarılı ve kendisiyle barışık.
Özgüvenli, yeniliklere açık.


Vizyonlu.
Bakmaya, konuşmaya doyamadığımız.
Sabırlı, alçak gönüllü.
Yardımsever.
Akıl küpü.
Hayatı güzelleştiren.
Ailesinin biriciği.
Gözbebeğimiz.






Kanal A'da "Şimdi Bu Moda" programını hazırlayan ve 2 yılı aşkın bir süre sunarak  ekranlarımıza konuk olan ve Şubat 2011'de TNT'ye geçerek   "Ne Güldük" ve "Her Şey Gerçek" isimli iki ayrı programla herkesin büyük beğenisini toplayan Fulya  Sezen'i bir sayfada anlatmak mümkün değil.

Lady in Red



Bugün sarı zincirli ucunda toplar olan kolyesi, siyah opak çorapları,  leopar desenli burnu açık Louboutin botları, elindeki şık siyah clutch portföyü  ile tamamladığı  kolları geniş pliseli vücuda oturan narçiçeği kırmızı elbisesi ile o kadar zarif ve alımlıydı ki. Bir an Oscar töreninde kırmızı halıda onun yürümesini alkışlayarak seyrettiğimi ya da Golden Globe elinde ve havaya kaldırırken gözgöze geldiğimizi düşündüm. "Star" diye mırıldandım. Evet o yeryüzüne inmiş nadide pırıltıları olan bir yıldız.


Oi Arte'deki tüm platformlu ayakkabılarıtek tek denedik. AREZZO ve SCHUTZ'ları hemen seçtik. Irregular Choice'ın Mislatoe modelini de.






Sex and The City kahramanlarından Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) ve Whoopi Goldberg'in New York'ta yanlız bırakmadığı Irregular Choice'un kedili botlarını, tavuskuşulu babetlerini, şeffaf topuklu tavla zarlı ayakkabılarını inceledik.

Madonna, Demi Moore gibi  ünlülerin  tercihi Fernando Pires'in el yapımı kristal taşlı  platform klasiğini unutmadık. Paris'te ve Dubai'de satışta olan bu ayakkabıyı uçuşan bir elbise ile tamamlamayı kararlaştırdık.




Takıya can veren tasarımcı Büşra Velioğlu'nun çalışmalarına dokunduk. Kedili ve Papatyalı tasarımlardaki ince işçiliği övdük.

 
Çanta Seçimleri Fulya Sezen'den


Oi Arte'lerdeki 2011 ilkbahar çanta seçimlerini yapan Fulya Sezen ile sohbet etme imkanı bulan hanımlar da beğenilerinden ötürü  Sezen'e tam not verdiler. On gün sonra Ankara'ya tekrar geleceğini belirten Fulya Sezen ise  Oi Arte'lerde hanımlarla ayrı ayrı moda sohbeti yapacağını açıkladı.   




Ellerinde torbalar ile uğurladığımız Fulya Sezen'in ilk önce hangi ayakkabısını TNT'deki programında giyeceğini şimdiden merak ediyoruz. Oi Arte ailesi olarak hepimiz haftaya cumartesi ve pazar saat 11:00'de ekran başında olacağız....


Teşekkürler Fulya Sezen!