25 Şubat 2011 Cuma

MODANIN YAŞI YOK: HİRANUR YARIMKAYA


KENDİSİ  KÜÇÜK AMA VİZYONU BÜYÜK MODASEVER: HİRANUR YARIMKAYA


Hiranur Yarımkaya Oi Arte Panora'da Dakika: 2
                                                   
Bu akşam Ankara Panora Alışveriş Merkezindeki "Oi Arte" mağazamıza her  gülüşünde  gözlerinden  kalpler çıkan ve on dakika içinde 20 ayakkabı deneyebilen bir modasever geldi.
Hiranur Yarımkaya...
Ayakkabılarımızı çok beğenmişti. Bunu kolayca anlamamız mümkündü. Bir  çırpıda Wings, Barbie hatta tüm masal kahramanlarını sevdiğini belirten Hiranur, ilk 2 dakikada ayakkabılarını çıkarmış ve farklı birer ayakkabı giymişti bile...Biz anlattıklarını dinlerken  takıdan ayakkabıya detay detay inceledi ürünleri.


Hiranur'un topuklu ayakkabılarla yürüme becerisi hepimizi şaşkına çevirdi. Podyumlarda olsa sanırız Çağla Şikel ile  ekranlarda  ise Fulya Sezen ile boy ölçüşebilirdi. En önemlisi ise poz vermedeki rahatlığıydı. Ona mutlaka Cumartesi ve Pazar günleri TNT'de sabah 11':00da yayınlanan "Ne Güldük" ve "Herşey Gerçek" programlarını seyretmesini ve Fulya Sezen'i ve böylece ayakkabılarımızı izlemesini önerdim.

Ama yanıt çok cilveli ve netti. "Yarın arkadaşımın doğum günü. İkide. Seyredemeyebilirim.  Kaan Batik arkadaşımın adı. Parti için hazırlanmam gerekli!"

Hımmmm... Ne hoş... Genelde elbise giymeyi tercih ettiğini söyleyen Hiranur'un en sevdiği renkleri sordum. Yanıt içinin canlılığını ortaya koyar gibiydi: Pembe, Kırmızı, Turuncu, Çingene Pembesi... Bitmedi... Yeşil, Mavi, Mor, Beyaz... Gökkuşağının tüm renkleri...En sevdiği şarkı ise Demet Akalın'dan "Toz Pembe".

Ankara'da Süleyman Uyar İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencisi Hiranur Yarımkaya tam 6 yaşında.
Sarı saçlı, bembeyaz tenli.
Çooook zevkli. Harika bir Türkçe hakimiyeti var.
Kulağıma fısıldandığı için biliyorum... O bir yüzük kolleksiyoneri!
Kağıt bebeklerine yine kağıt elbiseler giydirmek en hoşlandığı oyunlar arasında.
Bu bizim ortak noktamız Hiranur ile.

Minik elleriyle fularlarımızı katlayan Hiranur'un el becerileri gerçekten mükemmel olmalı.

Mağazadan  daha uğurlarken özlediğimiz kendisi küçük moda vizyonu büyük Hiranur Yarımkaya ile yeniden karşılaşmayı diliyorum. Hiranur ile aramızdaki mutlu diyolaga katılan ve anılarımıza ortak olan  Hiranur'un teyzesi Yıldız Sağlam'a  atıfta bulunmadan geçemeyeceğim: Teyze de teyze yani görmelisiniz manken gibi:))) Hem güzel hem pozitif ve kendini bilen bir Ankaralı! İkinize de teşekkürler ediyorum.