16 Kasım 2010 Salı

Oi Arte Tasarım ve Çok Markalı Ayakkabı Dükkanı

Tasarım ve çok markalı ayakkabı dükkanı olarak 2007’de Bilkent’te 47m2’lik bir alanda kurulan Oi Arte, gördüğü ilgi üzerine 2008’de Karum, 2009’da Panora ve 2010’da Kent Park AVM’lerde sizlerle buluştu. Dünya genelinde 280 mağazası bulunan Brezilyanın en sevilen markalarından AREZZO ve SCHUTZ’un yetkili temsilciliğini üstlenen Oi Arte, yine Brezilyalı olan ve Madonna, Giselle Bünchen gibi yıldızlara tasarım ayakkabı üreten Fernando Pires ile Türkiye’de farklı bir rüzgâr estirdi. ASH Italy, Fernando Pires Chic, Birkenstock, GABOR, Tommy Hilfiger gibi markaları bünyesine ekleyen Oi Arte, 2009’da, Harvey Nichols, Beymen ve V2K Designer mağazaları ile eş zamanlı olarak, Holywood yıldızların tercihi “Australia Luxe Collective” kürklü botları beğenilerinize sundu. Koleksiyonuna en son olarak MANITOBAH MUKLUKS botları ekledi. Oi Arte Mukluks botların Türkiye'deki yetkili satıcısı olduğunu duyurdu.

Londra’dan Irregular Choice ve “Love From Australia” markalarının Türkiye distribütörlüğü ile faaliyetlerini genişleten Oi Arte’nin Ankara’da küçük bir atölyede tasarladığı ve ürettirdiği ürünleri ise Rusya, Almanya ve Ukrayna gibi ülkelerden talepler aldı.

Moda ekibince hazırlanan el yapımı çantalarının yanı sıra, yine el yapımı Türk motifli FOLK Koleksiyon ve 925 ayar gümüş ile değerli taşlar kullanılarak hazırlanan UNIQUE Line isimli tasarım takıları büyük ilgi çeken Oi Arte’lerde her ürünün limitli sayıda olması ve 3 ayrı mağazasında dahi birbirinin benzeri ürünlerin bulunmaması ilgiyle karşılandı.

“Merhaba Sanat” anlamına gelen Oi Arte’nin son projesi “Oi Arte in Nuevo Alaçatı” ise Temmuz 2010’da faaliyete geçti. Genç ve başarılı moda tasarımcı Emel Doğan Sezginer’in özgün ve neşeli tekstil tasarımlarını ayakkabı ve çanta alanında destekleme kararı alan Oi Arte, böylece emeğe ve sanata olan saygısını gösterme fırsatı yakalamış oldu. Tasarım ve üretimin Türkiye’nin önümüzdeki yıllardaki en önemli kazancı olduğuna inanan ve bu alanda Park Bravo Grubu kurucusu Sn.Kamil Özçoban’dan ilham alan Oi Arte kendisini tercih eden ve destekleyen herkese teşekkür etmektedir.