25 Şubat 2011 Cuma

TNT-Açıl Susam Açıl Canlı Yayın Konuğu: Fulya Sezen



Mehmet Ali Erbil'in başarılı sunumuyla TNT kanalında yayınlanan Açıl Susam Açıl'ın 25 Şubat 2011 günü canlı yayın konuğu olan Fulya Sezen izleyenlerini büyüledi.
Cumartesi günleri saat 11:00'da "Ne Güldük" ve Pazar günleri yine aynı saatte "Herşey Gerçek" programlarına neşeli sunumuyla hayat veren  Fulya Sezen program boyunca sempatik tavırları ve güzelliğiyle izleyicilerin odak noktası oldu...

Program öncesinde beni telefon ile arayan Fulya Sezen, geçen hafta Ankara'ya yaptığı ziyaret sırasında Panora AVM'deki Oi Arte'den seçtiği ayakkabılardan birini  canlı yayında giyeceğini bildirdi. Ama muziplik bu ya, hangisi olduğunu söylemedi... İstanbul yolundaki A-City Outlet AVM'deki "Oi Arte" mağazamızdaydım konuştuğumuzda ve ben de çok heyecanlandım.


Işıltılı zarif kıyafeti ile Hollywood yıldızlarından farksız olan Fulya Sezen'in programda deri, el yapımı ve üç renk kombinli, yaprak motifli  "Oi Arte-AREZZO" platform ayakkabılarını giydiğini mutlulukla gördük.

Bu ne güzellik?
Mehmet Ali Erbil'in "Bu ne güzellik, sen daha önce neredeydin" diye hitap ettiği, unutulmaz eserlere imza atan Semiha Yankı'nın ise "Evet güzele güzel demek lazım" şeklindeki sözleri ile duygularını dile getirdiği ve  uzun uzun izlediği Fulya Sezen'in Ankara'dan bahsetmesi iki ünlünün de  Ankara anılarını  anlatmalarına yol açtı. Semiha Yankı'nın Ankara Tunus Caddesi'nde sahne aldığını böylece not ettik. Çevre düzenlemeleriyle muhteşem bir dönüşüm yaşayan Gölbaşı, Ankara'nın canlı Tunalı Hilmi Caddesi ve Kuğulu Park konuşmalarda yad edildi.
Bizler gibi Ankara'yı çok seven ve 2 yılı aşkın bir süre ekranlarımıza  Şimdi Bu Moda ile konuk olan Fulya Sezen'in bundan sonraki programlarında da yine kendisinin Oi Arte'den seçtiği ürünler ile yer alacağını öğrendik.

Fulya Sezen'in kendisini adadığı basın-medya alanında  Türkiye'yi uluslar arası arenada tanıtacak pek çok projede yer alacağına ve kendisi gibi eğitimli-çalışkan gençlere örnek olacağına inanıyoruz.


Başarıya giden adımlarında var olabildiğimiz için Fulya Sezen'e  teşekkür ediyoruz. Oi Arte