25 Kasım 2010 Perşembe

WE LOVE AREZZO


WE LOVE AREZZO



        
         AREZZO ile bir kez tanışmanız bu ürünlerin bağımlısı haline dönüşmeniz için yeterli...

            Her biri ayrı bir pırıltı ile sizi çeken ve giydiğinizde kendinizi farklı hissettiren bu şık, kaliteli ve konforlu ürünlerin kökeni Latin Amerika'nın en neşeli ülkesi Brezilya.




1972 yılında Anderson Birman tarafından kurulan ve günümüzde Brezilya ayakkabı ve çanta  modasının yanı sıra tokadan gözlüğe, şapkadan ojeye aksesuar moda lokomotifi haline gelen AREZZO her gün koleksiyonuna yeni stiller ekliyor. Brezilya dansları kadar neşeli ve hareketli bu koleksiyonlar 15'er günlük dilimlerde limitli sayıda hayranlarına sunuluyor.


Sao Paulo moda haftası, Couromoda ve Francal'ın  yanı sıra  Paris ve Milano'daki showlarda öne çıkan AREZZO, Juliana Paes, Aline Moraes, Mariana Ximenez gibi ünlü model ve film yıldızları ile düzenlediği reklam kampanyaları ile Latin Amerika'da gözleri üstüne çevirmeyi başarıyor. Brezilya'da 250 mağaza ile hizmet veren AREZZO'nun Latin Amerika'da Arjantin, Paraguay, Uruguay, Bolivya, Venezüella ve Şili'de ayrıca Avrupa'da ise Portekiz'de resmi mağazaları bulunmakta. Aralarında Türkiye'nin de yer aldığı 20'den fazla ülkede ise yetkili temsilcileri  faaliyet gösteriyor.

Tüketiciye modayı en kaliteli şekilde götürmeyi hedefleyen AREZZO'nun derideki renk yelpazesi, seçkin çizgisi ve emsallerine kıyasla son derece ekonomik oluşu markanın büyümesindeki en önemli etken.

Sonuçta giyenler aynı noktada birleşiyorlar:
WE LOVE AREZZO