16 Kasım 2010 Salı

Irregular Choice Türkiye'de!!!!!


Oi Arte:  “Irregular Choice-Sıradışı Seçim”

            Tasarım ve çok markalı ayakkabı dükkanı Oi Arte, 2010-11 sonbahar ve kış koleksiyonundaki sıra dışı çizgisi ile takipçilerini gülümsetmeye devam ediyor.





İngiltere’nin soğuk ve yağmurlu iklimine inat, sıcacık renkleriyle tüm Dünya’da ilgi uyandıran ve adı gibi farklı modelleriyle öne çıkan İngiliz ayakkabı markası Irregular Choice ile Avustralya’da tasarlanan ve ABD’deki  Neiman Marcus gibi önemli mağazalarda yerini alması sonrasında hızla moda trendi haline gelen Australia Luxe Collective ürünlerinin bebek ve çocuk dahil en seçkin modellerinin bulunabilmesi Oi Arte’lerdeki en önemli yenilik niteliğinde.





Brezilya’nın en sevilen markalarından  AREZZO ve SCHUTZ’un yetkili temsilciliğini yürüten Oi Arte, zarafetin yansıtıldığı, feminen işlemelerle zenginleştirilen bu limited koleksiyonuyla, sofistike ve çağdaş kadınların beğenisini kazanıyor.
Günlük ayakkabılardan, inci taşlarla süslenmiş bilekli platformlara kadar hemen hemen bütün trend modelleri bulmanın mümkün olduğu koleksiyonda, öne çıkan detaylardan biri şortlarla giyilebilen uzun çizmeler, diğeri ise çoraplarla giyilen burnu açık ayakkabılar. Bunları bilekte biten ve aksesuarlarla canlandırılan leopar desenli botlar takip etmekte. Siyah, antrasit grisi, haki ve vizon renkleri koleksiyona hakim. Fuşya pembe ve çivit mavisi ise,  gece ayakkabılarını süsleyen renkler. Süet ve mat deriler öne çıkan materyaller. El yapımı çantalar, takılar ve taçlar şıklığı tamamlamakta.

Ayakkabıda devrim niteliğinde olan ve hafifliği ile Avrupa’da büyük bir hayran kitlesi kazanan İtalyan Pas De Jours-SAVINI ayakkabı ve çizmeleri de Oi Arte’de  olağan üstü konfor ve şıklık arayanların yanı sıra özellikle  şeker hastalarına hitap etmekte. Almanya’nın tanınmış konfor markası GABOR da ayakkabıda geniş kalıp arayan bayanların sorunlarını çözmekte.

Türkiye’de geniş bir hayran kitlesi bulunan ve deri ürünleri pek çok ülkeden talep alan “Oi Arte”de her şey elbette yine sınırlı sayıda. Karum ve Panora’dan sonra Kentpark AVM’de de faaliyete geçen "Oi Arte"ler, yenilikler ve farklılıklardan hoşlananlara, kişiliklerini yansıtabilecekleri önemli bir fırsat niteliğinde.  Sizlere şık, feminen, konforlu ve ekonomik tasarımlar ile özel olmanın ve gün boyu rahatlığın keyfini yaşatmak isteyen  Oi Arte’nin kış sloganı ise "Joy of Coloured Winter- Rengârenk Kış Neşesi! "